Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 21, 2017

Ελένη Τσολάκη: Ποια είναι η σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εικόνα
Για την περσινή της παρέα στο Happy Day και πώς την βλέπει φέτος που είναι εκτός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη.

Πλούταρχος για Πουλόπουλο: Δεν έκανε τα τσαλίµια που έκαναν άλλοι, δεν έκανε επίδειξη

Εικόνα
Δάσκαλο χαρακτηρίζει τον Γιάννη Πουλόπουλο ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος μιλάει για τους καλλιτέχνες που θέλουν ή δεν θέλουν να είναι πάνω στη σκηνή μέχρι το τέλος αλλά και για την... απιστία που έχει κάνει φέτος ο ίδιος!

Πόσα χρήματα έβγαλε η Ελένη Μενεγάκη σε μια 10ετία;

Εικόνα
Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά "brand" στην αγορά, καθώς η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να μας κρατά συντροφιά τηλεοπτικά, εδώ και τουλάχιστον μια 20ετία.

Baby on the way: Οι σπάνιες φωτογραφίες της παρένθετης της Kim Kardashian

Εικόνα
Πόσος καιρός απομένει; 

Γκάλης: Προσφέρει φορεμένα παπούτσια του για τον μικρό Χριστόφορο

Εικόνα
Ο Νίκος Γκάλης προσφέρει φορεμένα παπούτσια του από την σεζόν 1992-93 για τον μικρό Χριστόφορο, σε δημοπρασία του CharityIdols.

Το απλό κόλπο για να μην σαπίζουν τα λαχανικά στο ψυγείο

Εικόνα
Εχει συμβεί σε όλους. Νομίζουμε ότι έχουμε λαχανικά στο ψυγείο αλλά μόλις ρίχνουμε μια ματιά αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που νομίζαμε ότι είχαμε δεν ήταν τίποτα παραπάνω από... σάπια λαχανικά. 

Στοιχεία σοκ η κακοποίηση γυναικών: Θύματα του συζύγου το 80% στην Ελλάδα

Εικόνα
Θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό τους, είναι οι 8 στις 10 γυναίκες, που απευθύνθηκαν στη γραμμή SOS 15900, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.