Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 20, 2017

Σε νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός" βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Εικόνα
Στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός" βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου . Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Κακούρη που σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, χωρίς ωστόσο οι δυο τους να επιβεβαιώσουν τις φήμες.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Μαριέττα Χρουσαλά ...

Εικόνα
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα.

Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones βγαίνει με την Alfallah

Εικόνα
Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones βγαίνει με την Alfallah, η οποία 52 ολόκληρα χρόνια μικρότερή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail στις 30 Οκτωβρίου.

Πρόσωπο με… Πρόσωπο!

Εικόνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Τ ο «Ελεύθερο Βήμα» και τα συνεργαζόμενα σαιτ και blog   φιλοξενούν  σήμερα μια αποκλειστική συνέντευξη στον Χρήστο Θεοδοσιάδη του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα Μέσα σε αυτή ο αναγνώστης θα βρει πολλές απαντήσεις σε πολλά «επίμαχα» ερωτήματα που τον απασχολούν Α λλά ας δώσουμε τον Λόγο στο σημερινό μας καλεσμένο… να απαντήσει στα  ερωτήματα που του θέσαμε… 

Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Ελληνα πρίγκιπα Φίλιππο -70 χρόνια μαζί, γεμάτα απιστίες [εικόνες]

Εικόνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο πρίγκιπας Φίλιππος γιορτάζουν σήμερα 70 χρόνια γάμου και γίνονται το πρώτο ζευγάρι που βασιλεύει στη Βρετανία γιορτάζοντας την επέτειο αυτή.

Η κατάρα των Ωνάσηδων: Τι συνέβη τη νύχτα που η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της [εικόνες]

Εικόνα
19 Νοεμβρίου 1988. Η Χριστίνα Ωνάση βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα διαμερίσματος (της φίλης της Μαρίνας Ντιντερό) στο Μπουένος Αΐρες. 

Μοντέλο ύψους ενός μέτρου αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν γνωρίζει όρια (φωτό)

Εικόνα
Η Dru Presta είναι μόλις 21 χρονών αλλά έχει ήδη ένα φιλόδοξο όνειρο: Να αλλάξει για  πάντα τη βιομηχανία της μόδας και να δώσει έμπνευση σε άλλους ανθρώπους σαν αυτή.